030-2387888
Ddock Vandaag008 Copy Kopie

Utrecht

Le Buffet By Vandaag in Utrecht

Onze eigentijdse en luxe locatie in Utrecht is gevestigd bij The Food Spot in Utrecht – Leidsche Rijn.

20200827-tomdoms_0430241

Centraal en bereikbaar

De locatie ligt centraal en is goed met de auto of het openbaar vervoer te bereiken. Er is meer dan voldoende parkeerruimte op loopafstand en het restaurant is rolstoeltoegankelijk. De voordelen van deze locatie:

 

  • Voldoende parkeerruimte in de buurt
  • In verschillende zalen op te delen
  • Op steenworpafstand van het station
  • Rolstoeltoegankelijk
  • Podium is aanwezig

Bereikbaarheid

Le Buffet By Vandaag in Utrecht ligt centraal en is met de auto en het openbaar vervoer goed te bereiken. De locatie is rolstoeltoegankelijk en je kunt parkeren op loopafstand.

Full service

Bij Restaurant Vandaag bereiden onze chefs heerlijke én gevarieerde internationale gerechten voor op ons buffet en kunt u bij onze obers een drankje bestellen.

Vaste prijs

Iedere gast betaalt een vast bedrag voor zijn arrangement. Je geniet van onbeperkte gangen, zonder tijdslimiet. En als kers op de taart: alle desserts zijn inbegrepen! Drank betaal je los van het arrangement.

Le Buffet By Vandaag

De gerechten van Le Buffet By Vandaag maken je etentje helemaal af. Geniet van heerlijke wereldgerechten. Ook staan er kleurrijke en smaakvolle cocktails op de kaart.

In het restaurant heerst een heel relaxte en open sfeer, met een ‘touch of luxury’. Er staat altijd gedempte, relaxte muziek op. Beleving en fun staan centraal, zodat het etentje onvergetelijk wordt.

Bij Le Buffet By Vandaag staat al ons personeel klaar voor u. Zo bereiden onze chefs prachtige gerechten voor op ons buffet en kunt u bij onze obers een drankje bestellen.

Ook groepen van meer dan tien personen zijn welkom bij Le Buffet By Vandaag. Laat het ons wel even vooraf weten, zodat wij je tafel alvast klaar kunnen maken.

Wat onze gasten zeggen

Marissa

Wij hebben super lekker gegeten bij Le Buffet By Vandaag! Alles wat wij hebben besteld was echt heel erg lekker.!! Het personeel is fijn, alert en geeft persoonlijke aandacht. Vooral Mauricio! Wat een topper is hij!!! De manager(eigenaresse?!) kwam nog even een praatje maken, ook een super aardige, leuke & vooral sympathieke vrouw! Wij hebben echt genoten en komen zeker nog een keer terug!

Berry

Gisteren gegeten bij Vandaag, met z’n viertjes. Het eten was heerlijk best ruime porties. Het verliep vlot hoefde niet lang te wachten. Personeel zeer vriendelijk, maak je toch niet altijd mee, vrouwelijke manager ook erg vriendelijk kwam af en toe een praatje maken, gaf nog paar pilsjes weg. We komen zeker terug, echt een aanrader!