030-2387888
20200827-tomdoms_1540795

Verjaardag

Vier je verjaardag bij Le Buffet By Vandaag

Eten bij Le Buffet By Vandaag was altijd al speciaal, maar nu helemaal. Voor een vast bedrag geniet je van ons uitgebreide buffet.

Jij geniet van mooi gepresenteerde, heerlijke én gevarieerde internationale gerechten. En als kers op de taart: alle desserts zijn inbegrepen.

*Reserveren kan vanaf medio september

Reserveer je tafel
20200910 Tomdoms 1967836

Onbeperkte gangen voor een vast bedrag

Le Buffet By Vandaag biedt een gezellige en eigentijdse locatie om jouw verjaardag te vieren. Op de locatie hangt een relaxte en open sfeer. Geniet op je verjaardag van ons gevarieerde buffet met heerlijke wereldgerechten.

Tijdens jouw verjaardag neemt Le Buffet By Vandaag graag alles uit handen en de obers staan voor je klaar, zodat jij maximaal kunt genieten van jouw nieuwe jaartje erbij!

  • Diverse arrangementen
  • Waanzinnige en kleurrijke cocktails
  • Talloze wereldgerechten
  • Touch of luxury
  • Parkeergelegenheid en nabijgelegen openbaar vervoer

Bereikbaarheid

Onze vestiging ligt centraal en is met de auto en het openbaar vervoer goed te bereiken. Het restaurant is rolstoeltoegankelijk en je kunt parkeren op loopafstand.

Full service

Bij Le Buffet By Vandaag bereiden onze chefs heerlijke én gevarieerde internationale gerechten voor op ons buffet en kunt u bij onze obers een drankje bestellen.

Vaste prijs

Iedere gast betaalt een vast bedrag voor zijn arrangement. Je geniet van onbeperkte gangen, zonder tijdslimiet. En als kers op de taart: alle desserts zijn inbegrepen! Drank betaal je los van het arrangement.

Le Buffet By Vandaag

De gerechten bij Vandaag maken jouw verjaardag helemaal af. Geniet van heerlijke wereldgerechten van ons buffet. Ook staan er kleurrijke en smaakvolle cocktails op de kaart.

In het restaurant heerst een heel relaxte en open sfeer, met een ‘touch of luxury’. Er staat altijd gedempte, relaxte muziek op. Beleving en fun staan centraal, zodat jouw verjaardag een onvergetelijke dag wordt.

Bij Le Buffet By Vandaag staat al ons personeel klaar voor u. Zo bereiden onze chefs prachtige gerechten voor op ons buffet en kunt u bij onze obers een drankje bestellen.

Ook groepen van meer dan tien personen zijn van harte welkom bij Le Buffet By Vandaag. Laat het ons wel vooraf even weten, zodat wij je tafel alvast klaar kunnen maken.

Wat onze gasten zeggen

Eliyas

Michelle thanks voor de goede service en uitstekende sfeer. Het eten was verrukkelijk en er is genoeg variatie. We hadden een verjaardagsfeestje en alles was goed geregeld. Gr. Eliyas

Marc

Superveel lekker eten ook voor veganisten en omdat er iets mis ging kregen we ook nog eens een lekker stukje taart mee was een supergezellig restaurant ook.