030-2387888
Ddock Vandaag001 Copy Kopie

Grote groepen

Met een grote groep eten

Groepen van 10 tot 700+ personen zijn van harte welkom bij Le Buffet By Vandaag! Net zoals altijd nuttig je voor een vast bedrag internationale gerechten en geniet je onbeperkt. De dranken worden afgerekend op nacalculatie.

Je kunt de hele zaak afhuren of om een aparte zaal vragen.  

Informeer naar de mogelijkheden!

Het is niet mogelijk om via dit formulier een reservering te maken.

Offerte aanvragen
20200827-tomdoms_0719107

Gezellig en eigentijds

Le Buffet By Vandaag biedt een gezellige en eigentijdse locatie voor jouw grote gezelschap. Op de locatie hangt een relaxte en open sfeer. Geniet met je groep van ons gevarieerde buffet met heerlijke wereldgerechten.

  • Betalen op rekening
  • Ruime keuze uit diverse arrangementen
  • Talloze wereldgerechten
  • Touch of luxury
  • Parkeergelegenheid en nabijgelegen openbaar vervoer

Bereikbaar

Onze vestiging ligt centraal en is met de auto en het openbaar vervoer goed te bereiken. Het restraurant is rolstoeltoegankelijk en je kunt parkeren op loopafstand.

Full service

Bij Le Buffet By Vandaag bereiden onze chefs heerlijke én gevarieerde internationale gerechten voor op ons buffet en kunt u bij onze obers een drankje bestellen.

Vaste prijs

Vooraf spreken we een vaste prijs voor het etentje af. Daarna mag je onbeperkt genieten zonder tijdslimiet. En handig om te weten: drank betaal je apart.

Le Buffet By Vandaag

Het eten van Le Buffet By Vandaag maakt jullie etentje met een grote groep helemaal af. Geniet van heerlijke wereldgerechten van ons buffet. Ook staan er kleurrijke en smaakvolle cocktails op de kaart.

In het restaurant heerst een heel relaxte en open sfeer, met een ‘touch of luxury’. Er staat altijd gedempte relaxte muziek op. Beleving en fun staan centraal zodat jullie etentje onvergetelijk wordt.

Bij Le Buffet By Vandaag staat al ons personeel klaar voor u. Zo bereiden onze chefs prachtige gerechten voor op ons buffet en kunt u bij onze obers een drankje bestellen.

Ook groepen van meer dan tien personen zijn welkom bij Le Buffet By Vandaag. Laat het ons wel vooraf weten, zodat wij je tafel alvast klaar kunnen maken.

Wat onze gasten zeggen

Bas

Wij zijn al lange tijd fan van Vandaag. Tegenwoordig hebben ze een nieuw concept. Waar ze voorheen een buffetvorm aanboden, wordt het eten nu aan tafel gebracht en de gerechtjes worden sierlijk opgemaakt. Het personeel is erg vriendelijk en ik vind dit nieuwe concept een grote verbetering. Gezellig met het gezin uit eten, onbeperkt kleine gerechtjes bestellen en de hele avond de tijd, ik zou het voor een gezin zeker aanraden!

Nienke

Het ziet er leuk uit, personeel is vriendelijk en het eten lekker. Smaken verschillen, dus het één vond ik lekkerder dan het ander. Maar keus genoeg! Ook voor kids!