030-2387888
Ddock Vandaag007 Copy Kopie (1)

Bedrijfsetentje

Bedrijfsetentje bij Le Buffet By Vandaag

Dit eigentijdse en gezellige restaurant is ideaal voor je volgende bedrijfsetentje. Door de centrale ligging is Le Buffet by Vandaag uitstekend te bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Het gastvrije team staat klaar om jullie te verwelkomen voor en ze zorgen er persoonlijk voor dat jullie samen genieten van een heerlijk ontspannen bedrijfsetentje.

Het is niet mogelijk om via dit formulier een reservering te maken.

Offerte aanvragen
Ddock Vandaag016 Copy Kopie

Zakelijk dineren bij Le Buffet By Vandaag

Kom met jouw bedrijfsteam genieten van allerlei wereldgerechten van ons buffet bereidt door onze chefs. Vooraf spreken we een vaste prijs af en daarna kunnen jullie onbeperkt genieten!

Tijdens het bedrijfsetentje neemt Le Buffet By Vandaag jullie alles uit handen, zodat jullie het tijdens het bedrijfsetentje gezellig kunnen maken met elkaar.

  • Onbeperkt eten voor een vast bedrag
  • Allerlei wereldgerechten
  • Heel relaxte sfeer met een touch of luxury
  • Parkeergelegenheid en nabijgelegen openbaar vervoer
  • Rolstoeltoegankelijk

Bereikbaarheid

Onze vestiging ligt centraal en is met de auto en het openbaar vervoer goed te bereiken. Het restaurant is rolstoeltoegankelijk en je kunt parkeren op loopafstand

Full service

Bij Le Buffet By Vandaag bereiden onze chefs heerlijke én gevarieerde internationale gerechten voor op ons buffet en kunt u bij onze obers een drankje bestellen.

Vaste prijs

Iedere gast betaalt een vast bedrag voor zijn arrangement. Je geniet van onbeperkte gangen, zonder tijdslimiet. En als kers op de taart: alle desserts zijn inbegrepen! Drank betaal je los van het arrangement.

Le Buffet By Vandaag

Het eten van Le Buffet By Vandaag maakt jullie bedrijfsetentje helemaal af. Geniet van heerlijke wereldgerechten van ons buffet. Ook staan er kleurrijke en smaakvolle cocktails op de kaart.

In het restaurant heerst een relaxte en open sfeer met een ‘touch of luxury’. Er staat altijd gedempte relaxte muziek op. Beleving en fun staan centraal zodat jullie bedrijfsetentje onvergetelijk wordt.

Bij Le Buffet By Vandaag staat al ons personeel klaar voor u. Zo bereiden onze chefs prachtige gerechten voor op ons buffet en kunt u bij onze obers een drankje bestellen.

Ook groepen van meer dan tien personen zijn van harte welkom bij Le Buffet By Vandaag. Laat het ons wel vooraf even weten, zodat wij je tafel alvast klaar kunnen maken.

Wat onze gasten zeggen

Ornella

Restaurant is een erg prettig restaurant met een relaxte sfeer. Er is een ruime keuze aan gerechten die authentiek zijn voorbereid. Goede prijs kwaliteit verhouding en een perfecte service.

Bianca Jas-Mögling

Wij zijn vandaag bij het vernieuwde Vandaag geweest! Wat een leuke ervaring. Van een goed buffetrestaurant naar een goed doordacht corona proof concept. We vonden voor corona de kwaliteit van het eten minder geworden maar nu overtreft het al onze verwachtingen!